Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD), Üretim (CAM) ve Analiz (CAE)

İster mevcut ürünlerin geliştirilmesi olsun ister yeni bir fikrin hayata geçirilmesi olsun birçok firma yenilikçi düşüncelerini fırsata dönüştürüp daha fazlasını kazanmak ister. Dolayısıyla esnek ve hızlı teknolojik çözümler sayesinde kullandıkları araçtan çok hedefledikleri yeniliklere odaklanmalarını sağlayabilecek teknoloji tercihleri önemlidir. İşte tam bu noktada aşağıdaki çözümlerimiz ile hayatınızı kolaylaştırırız.

Konsept (Kavramsal) Tasarım

PTC, Creo Parametric ile sunulan freestyle aracı, flexible modeling aracı ve Creo Direct uygulaması sayesinde konsept tasarımda kullanıcılarına son derece esnek ve kolay kullanılan, aynı zamanda farklı teknolojileri birbirleriyle bütünleşik ve herhangi bir veri kaybına meydan vermeden kullanabilme imkânı sağlanabilmektedir.

Multi-CAD Data Yönetimi

Creo’nun Unite teknolojisi ile farklı CAD sistemleriyle oluşturulan modeller görüntülenebilir ve tekrar düzenlenebilir.

CATIA, Siemens NX ve SolidWorks verilerini,  bu yazılım sistemlerinden lisans almanıza gerek kalmadan birkaç tıklamayla CAD dosyalarını doğrudan Creo yazılım paketinde açabilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz.

Modeli yeniden oluşturmanıza gerek olmadan tasarımcıların Creo dışındaki verilere yönelik güncellemeleri doğrudan Creo içinden hızlı ve kolay bir şekilde entegre etmelerine olanak tanır.

Yapısal, Termal, Dinamik ve Ergonomik Analiz

Creo içerisinde yer alan simülasyon ve analiz çözümleri, ürünlerin yapısal, termal ve akış analizlerini yaparak prototip oluşturmadan ürün doğrulamalarının yapılmasını sağlamaktadır. Ansys’in sunduğu çözümlerde ise ileri analiz uygulamaları ile çalışmaların farklı bir boyutta incelenmesi sağlanır.

Creo CAM Yazılımı

Creo’nun kullanımı kolay ara yüzüne sahip CAM modülleri ile tasarımdan üretime kadar uzanan süreçleri hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz. Creo’nun CAD ve CAM entegrasyonu sayesinde CAM modellerinizin tasarımlarını CAD aracı ile yapabilir veya tasarımdaki değişiklikleri kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

Böylelikle CAM modellerinizi farklı bir yazılıma ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca Creo’nun unite teknolojisi ile birlikte data transferine ihtiyaç duymadan, dataları kendi formatlarında aktarıp, data transferi sırasında karşılaşabilecek hataları engelleyerek CAM programlama sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

Çözümler sayfasına geri dönebilir Hizmet Yaşam Döngüsü (SLM) hakkında bilgi alabilirsiniz.