CAD Kullanan Öğrenciler Triumph Motosikletlerinde Staj Yapma Hayali Kuruyor

  • 28 Haziran 2021
  • 2139 Görüntüleme
CAD Kullanan Öğrenciler Triumph Motosikletlerinde Staj Yapma Hayali Kuruyor

CAD Kullanan Öğrenciler Triumph Motosikletlerinde Staj Yapma Hayali Kuruyor

İngiltere’de yetenekli üç lise öğrencisi, yaz tatillerini Triumph Motosikletleri mühendisleriyle geçirdiler.

Temmuz ayında, ikonik İngiliz motosiklet üreticisi Triumph 16-18 yaş arası öğrenciler içerisinde tasarım yarışması düzenledi. Genç Mühendisler için Triumph Tasarım Ödülleri öğrencilerin gerçek yaşamla ilgili bir sorunu çözmelerini sağladı.

Tasarımlar üretilebilirlik, test edilebilirlik, malzeme seçimi, kullanım kolaylığı açısından kıyaslanıp değerlendirildiler. Tanıdık geliyor mu?

CAD kullanan adaylar tasarım fikirlerini Triumph Tasarım Bölümündeki Mühendislere sundular. Biz de Triumph’ın genç mühendislere ilham vermesinden ve kazananlardan ilham aldık:

CAD Projesi - Triumph YarışmasıEneh Alexandra-Ikwue projesi Eva ile birincilik ödülünü aldı. Projesi evlerde gıda yetiştirmek için bitkilerin ihtiyaç duyduğu sıcaklık, nem ve aydınlanma sistemlerini izleyerek ve gerekli optimizasyonları yapan bir akıllı büyüme sistemiydi.

Çabaları karşılığında Alexandra-Ikwue Triumph Tasarım Ödülü ile bir para ödülü kazandı. Ek olarak Triumph tasarım bölümünde iki haftalık maaşlı çalışma hakkına sahip oldu. Aynı zamanda burs için adaylar arasına girdi.

Kazanan projesiyle birlikte birinci Eneh Alexandra-Ikwue – Kaynak: Triumph

İkincilik, Rüzgar Sörfü Kanat Gerginliği Ayarlatıcısı “UPLOAD” ile Lewis Duckworth’ın projesine gitti. Rüzgar sörfü yelkenlerini açan bu yenilikçi çözüm, basit ve etkili bir makara sistemi kullanıyor. Lewis ikincilik ödülünün yanı sıra, para ödülü ve tasarım bölümünde bir aylık çalışma hakkı kazandı.

Veer Patel Görsel Arttırıcı projesiyle üçüncü oldu. Proje görme engelli öğrencilere sınıflarda ve koridorlarda yardımcı olacak hareket ettirilebilir ve uygun maliyetli bir sistemden ibaret. Veer üçüncülük ödülünün yanı sıra, para ödülü ve tasarım bölümünde bir aylık çalışma hakkı kazandı.

Komite ödülü Pointe Shoe projesine gitti: 2pointe0 projesi için Amanpreet Paul’e komite ödülü verildi. Bu proje balerinlerin yaralanmasını azaltacak şekilde bale ayakkabılarının bağlanmasını sağlayan bir sistemdi. Kapsamlı test süreci ve geliştirme sırasında yenilikçi malzemeler kullanılması Komite ödülünü almasını sağladı.

İşte bizim Alexandra-Ikwue ve diğer yeni nesil mühendisler için heyecanlanmamızın nedeni. Özellikle teknoloji ve programlama kullanımında, pazar araştırmasında, görsel tasarımda ve gelecek geliştirmelerin potansiyelini anlama konusunda istekli ve bütünsel bir yaklaşım ele aldılar.

Alexandra-Ikwue, 3-haftalık maaşlı stajın kazananı, Triumph Tasarım Bölümünde Creo Simulate ile karşılaşıyor! Kaynak: Triumph

Bu genç mühendisleri teşvik ettiği için Triumph’ı tebrik ediyoruz. Şirket otomatik tasarım, karakter, karizma ve performansı motosikletlerinde birleştirerek ilham veren bir yapıya sahip. Şirket şimdi aynı özellikleri genç nesil tasarımcılara aktarıyor. Genç insanlarla çalışarak ve onları eğiterek, Triumph gelecekte yeni fikirlerin ve tasarımların şekillenmesine yardımcı oluyor.

Geleceğinizi Eşsiz CAD Çözümleri Sunan Creo ile Tasarlamaya Başlayın

Oldukça iyi fikirleri olan ve CAD tasarımı yapmaya ihtiyaç duyan bir öğrenci misiniz? Ücretsiz  PTC Creo Öğrenci Versiyonunu hemen indirin ve 3D tasarım becerilerinizi geliştirerek daha parlak bir gelecek için hazırlanın.

CAD kategorimize geri dönebilir ya da Tasarım Amacı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: PTC CAD Software Blog – Students Score Dream Internships at Triumph Motorcycles – Cat McClintock

Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Formu onaylayarak kişisel verilerinizin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Informatik PLM'in tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.
İletişim Formu
Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Sosyal Medya Adreslerimiz
Call Now Button